info

• YHTIö •

Yhtiö

Vuonna 1999 perustettu Moskito Television kehittää ja tuottaa Suomen suosituimpia tv-ohjelmia. Olemme vahvoja niin viihteessä, draamassa, realityssä kuin faktaohjelmissakin. Urheilutuotantoihin keskittyvä tytäryhtiömme Moskito Sport on markkinajohtaja alallaan.

Tuoreista ohjelmistamme tunnetuimpia ovat esimerkiksi Mustat Lesket, Tähdet Tähdet sekä EVS (Enbuske, Veitola & Salminen).

Moskito Television on osa Nice Entertainment Finlandia, Suomen suurinta audiovisuaalisen alan tuotantokonsernia.  Kuulumme sen kautta Nice Groupiin, joka on pohjoismaiden suurin riippumaton toimija alalla.

Yhteystiedot

Moskito Television Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 Helsinki • Finland
tel + 358 207 131 200

Henkilökuntalista ja yhteystiedot (pdf)

Yhteyshenkilöt

Hallinto:
Riina Kullas, toimitusjohtaja
Roope Lehtinen, Executive Producer / Senior Advisor
Sari Kaidesoja, johdon assistentti

Vastaavat tuottajat:
Roope Lehtinen
Lilli Blomberg
Jarkko Luoma
Riina Kullas
Oskari Saari, Moskito Sport Oy

Tuotantojen johto:
Tarja Ahava, draama
Pauliina Koutala, viihde & lifestyle

 

• OSA AIKAISEMMISTA TUOTANNOSTAMME •

Osa aikaisemmista tuotannostamme

Miljonääriäidit Maria ja Nina, Pitkä Kuuma Kesä, Epäkorrektia – Tuomas Enbuske, Perho tuli taloon, Juurikasvu, Chez Jouni, Sairaala, Krisse, Runeberginkatu, Not Born to Rock, Ajoneuvos, Puolustuksen puheenvuoro, Kansakunnan käännekohta, Me Stallarit, Skene, Jako Kahteen, Osasto 5, Sairaskertomuksia, Missä olet Peter Aava, Hämmentäjien kuningas, Eden, Ruutulippu, Valioliiga -studio, Uniikki, G-piste, Bella, Lihansyöjät, Hurmaava kokki, Loman Tarpeessa, Tuomas & Juuso Experience, Lamastalgia, Kaikki Puumalan Puolesta…